Hírdetőtábla 3


Bérszámfejtés

- Bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés
- Havi bérszámfejtés
- Havi jelentések elkészítése, statisztikák beküldése.
- Kötelező nyilvántartások vezetése.
- Táppénzzel kapcsolatos ügyintézés.
- Magánnyugdíj-pénztárak kezelése.
- Kilépő dolgozók adatszolgáltatása.

- Munkáltatói igazolások kiadása.

- Havi járulékbevallás ('08) benyújtása ügyfélkapun keresztül.

-Munkaszerződés készítés, módosítás, szerződés minták biztosítása.

A bérszámfejtő feladatai

bérszámfejtésA bérszámfejtés a munkaadó és a munkavállaló járulékainak kiszámítását és lekönyvelését, valamint az ehhez tartozó jelentési kötelezettségek elkészítését jelenti. A bérszámfejtés során az olyan feladatok elvégzése történik meg, mint például a havi rendszeres bérszámfejtés, bérpótlékok, egyéb juttatások számfejtése, munkaügyi- és bérstatisztikák elkészítése, leadása, havi fizetendő adók és járulékokról lista készítése, szabadságok és túlórák, megbízási díjak és napi díjak nyilvántartása.

A bérszámfejtési feladatok ellátása ajánlott minden olyan cégnek és vállalkozásnak, ahol speciális foglalkoztatási formák jellemzőek:

  • többműszakos munkarend
  • mozgó bérrendszer
  • rendszeres külföldi kiküldetés
  • több bérjogcímen történő kifizetés

Miért érdemes külsős bérszámfejtőt alkalmazni?

Cégünk több éves tapasztalattal, és magas szintű szaktudással rendelkezik, így bármilyen problémás vagy speciális eset áll is elő, szakembereink számára annak megoldása nem jelent gondot!

Ha profi szakemberekre van szüksége a bérszámfejtéssel, illetve könyveléssel kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bérszámfejtés: Amit mindig érdemes profikra bízni

Bérszámfejtés: Amit mindig érdemes profikra bízniNehezen igazodik ki az állandóan változó pénzügyi jogszabályok között? Szívesebben foglalkozna vállalkozása lényegesebb szegmenseivel ahelyett, hogy a számokkal bajlódik? Szeretne biztos lenni abban, hogy akkor is minden tökéletesen működik majd, ha valaki másra bízza a bérszámfejtést? Akkor Önnek ránk van szüksége!

Profi csapatunk nagy gyakorlattal rendelkezik a bérszámfejtés területén is, így Önnek nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon pontosak-e az eredmények. Segítünk, hogy több ideje legyen azokra a dolgokra a vállalkozásával kapcsolatban, amelyek több jelentőséggel bírnak a fejlődés szempontjából. Ráadásul mivel mi napi szinten figyelemmel követjük a törvénymódosításokat is, így nem sikkad el semmi fontos változás, amely később problémát szülhetne.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy minimalizálja a tévedések lehetőségét, és szeretné, ha szakemberek foglalkoznának a bérszámfejtéssel, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha minket választ, nem fogja megbánni döntését!

2016 Designed by AteszAstro