Hírdetőtábla 3


Mi a legfontosabb újdonság a társasági adó kapcsán?

Mi a legfontosabb újdonság a társasági adó kapcsán? Egyetlen vállalkozás számára sem lehet ismeretlen a társasági adó fogalma, amellyel kapcsolatban egy fontos újdonsággal is találkozhatnak ezévtől a cégvezetők, ezzel pedig tisztában kell lenniük, ugyanis így anyagi előnyökre tehetnek szert.

2018-ban a társasági adóval kapcsolatos kiadások csökkennek, vagyis az eddig 10%-os befizetési költség 9%-ra csökkent. Ez mindenképp előnyös, hiszen több pénz maradhat a vállalkozás kasszájában, amit további fejlesztésekre, bővítésekre lehet fordítani, vagyis lehetőségük van a hazai vállalkozásoknak élre törni az üzleti életben. Természetesen a társasági adóval kapcsolatban más módosításokkal is találkozhatnak a vállalkozók, viszont ahhoz, hogy ezt kellően átláthassák és értelmezhessék is, olyan könyvelő irodához kell fordulniuk, ahol a szakemberek ebben a segítségükre lesznek.

Ha Ön nem találta még meg a megfelelő könyvelő irodát a társasági adó értelmezéséhez, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerkedjen meg a 2018-as társasági adó módosításaival!

2016 Designed by AteszAstro