Hírdetőtábla 3


SZJA bevallások – Megérkeztek a tervezetek a magánszemélyek számára!

SZJA bevallások – Megérkeztek a tervezetek a magánszemélyek számára! Az egyéni vállalkozók számára lezajlott a bevallások időszaka. Most a magánszemélyeken van a sor, hogy beadják SZJA bevallásukat, ez azonban csak májusban válik aktuálissá. Kissé távolinak tűnik az időpont, azonban ez a két hónap gyorsan elröppen, ezzel pedig a Nemzeti Adó és Vámhivatal is tisztában van, ezért ezekben a napokban már minden magánszemély megtekintheti az SZJA bevallásának tervezetét.

Ez az előzetes SZJA bevallás bemutatás azért is fontos, hogy az adózó tisztában legyen azzal, mik azok az adatok, amelyek hiányoznak a dokumentumokból, így a két hónap alatt még lehetősége van arra, hogy a plusz információkat pótolja. Ezek vonatkozhatnak ingatlan eladására, vagy bérbeadására, továbbá elsőházas kedvezményre is, amiről a hitvestárs még nem nyilatkozott a munkáltatónak.

Ha Önnek van ügyfélkapuja, nyert ügye van a hiányzó adatok pótlásával, viszont ha nincs, vagy segítségre van szüksége az SZJA bevallással kapcsolatban, keresse bizalommal könyvelő irodánkat!

2016 Designed by AteszAstro